Menu Sluiten

Suikerwafels Verkopen

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen… Snel, Gemakkelijk en Winstgevend!

De doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen, sportclubs, verenigingen,vzw”s, studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen, de mogelijkheden:

Geld inzamelen? De leukste ideeën voor je school, goed doel of club

Geld inzamelen voor je school, goed doel, jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk  bijvoorbeeld maar aan lekkernijen zoals snoep, chocolade, cuberdons en gebak. 

Liever geen etenswaren verkopen als steunactie ? Met producten zoals wenskaarten, teddyberen of een unieke stickerverkoop liggen de kansen voor het grijpen.  Hier vind je enorm veel ideeën en mogelijkheden om de nodige sponsoring in te zamelen. Een benefiet organiseren via een verkoopactie was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons assortiment

Download onze brochure & prijzen voor jouw volgende vergadering!

31268103126810

Meer info

tags: Geld Inzamelen – Snoepverkoop Organiseren – Chocoladeverkoop Organiseren – Wafelverkoop Organiseren – Risicoloos Voorverkoopsysteem – 

Wenst u meer info over suikerwafels verkopen kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Suikerwafels Verkopen

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Suikerwafels verkopen

home onze producten contacteer ons home onze producten contacteer ons zoeken home wafels riano heet u welkom wafels chocolade marsepein en geschenkpakketten. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van al deze producten. wij verkopen de enige echte ambachtelijke wafels zonder bewaarmiddelen en op een ambachtelijke wijze geproduceerd suikerwafels verkopen specialisatie onze doelgroep zijn scholen verenigingen sportclubs scouts etc. In principe iedere organisatie op zoek naar een winstgevende activiteit is bij ons aan het juiste adres.wij bieden u een totaal concept winstgevend met een beperkte inspanning. Wafels en gebak vanillewafels suikerwafels chocoladewafels vanillewafels suikervrije wafels frangipanes carr confituur rotsjes speculoos chocolade en suikerwaren chocolade en suikerwaren truffels zeevruchten marsepein seizoensproducten paasproducten sinterklaasproducten kerstproducte.

formsidebar ik accepteer de algemene gebruiksvoorwaarden bevestig aub dat u geen robot bent. Home ondernemingen moesen world cones bakery world rootvin producten ijsbiscuits wafels andere picnic technische fiches certificaten folder contact nlfrende world cones bakt de perfecte wafel zoekt u een partner die kan zorgen voor allerhande wafels dan hebben wij met world cones vanuit maasmechelen de ideale producent voor u. Het is een zusterfirma van roofoods international die altijd werkt volgens de strengste kwaliteitsnormen. Hoofdactiviteit productie en verkoop van wafels in het streven naar een perfect product en een tevreden klant onderwerpt world cones zich aan de strengste normen de voordelen van suikerwafels verkopen Haccp is gmp en ifs high level zijn dan ook volledig doorgevoerd in de bedrijfsvoering. Daardoor krijgt onze klant het vertrouwen en de zekerheid die.

Vragen over Suikerwafels verkopen

skip to content over ons contact faq my account cart home werking voorverkoop directe verkoop voorverkoop acties blog producten home shop gebak amp wafelverkoop een wafelverkoop organiseren met je school of vereniging gebak of wafels verkopen is een echte diepgewortelde traditie bij vele scholen jeugdbewegingen sportclubs benefietacties en allerhande goede doelen. De ambachtelijke wafels en gebak wordt speciaal voor jullie acties vers geproduceerd en daarmee verzekeren wij mee de kwaliteit van jullie geld inzamelactie. Carr confituur taart product bekijken vanillewafels product bekijken chocolade wafels product bekijken suikerwafels product bekijken chocolade suikerwafels product bekijken frangipanetaart product bekijken download onze broch.