Menu Sluiten

Voorverkoop Acties

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen… Snel, Gemakkelijk en Winstgevend!

De doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen, sportclubs, verenigingen,vzw”s, studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen, de mogelijkheden:

Geld inzamelen? De leukste ideeën voor je school, goed doel of club

Geld inzamelen voor je school, goed doel, jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk  bijvoorbeeld maar aan lekkernijen zoals snoep, chocolade, cuberdons en gebak. 

Liever geen etenswaren verkopen als steunactie ? Met producten zoals wenskaarten, teddyberen of een unieke stickerverkoop liggen de kansen voor het grijpen.  Hier vind je enorm veel ideeën en mogelijkheden om de nodige sponsoring in te zamelen. Een benefiet organiseren via een verkoopactie was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons assortiment

Download onze brochure & prijzen voor jouw volgende vergadering!

31268103126810

Meer info

tags: Chocoladeverkoop Organiseren – Geld Inzamelen – Geld Inzamelen Goed Doel – Geld Inzamelen Scholen – Geld Inzamelen Sportclubs – 

Wenst u meer info over voorverkoop acties kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Voorverkoop Acties

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voorverkoop acties

overslaan en naar de algemene inhoud gaan home bedrijf jobs producten producten voor ziekenhuizen en klinieken oplossingen op maat voor oems standaardisering amp certificering downloads nieuws nieuws evenementen contact telemiskantoren informatieaanvraag de fr it nl en area sales manager italie functiebeschrijving onder de directe leiding van de senior vice president sales amp marketing van telemis bent u verantwoordelijk voor het verkoop de medische beeldvormingssoftwares pacs macs digital pathology en ziekenhuiscockpitoplossingen aan klanten universitaire ziekenhuizen ziekenhuizen klinieken radiologische centra. regio noorditali u bereikt uw doelen door uw markt te analyseren en uw activiteit te beheren. u bereikt deze verkopen met ondersteuning van de technische teams voor uw voorverkoopacties voorverkoop acties zijn vaak veelgevraagd u volgt de beslissers op en onderneemt acties om verkoopsprocessen lange cyclustype af te sluiten met verschillende technische commercile juridische en administratieve stappen. Functievereisten u heb.

onafhankelijk francobenelux vakblad onafhankelijk internationaal vakblad menu home nieuws beursoverzicht bedrijven per sector redactionele planning floor forum floor forum international vacatures abonneren adverteren contact privacyverklaring video nieuwsraquo nieuws laminaatvloeren en champagne uit belgi gaan samen in zee vloerenfabrikant berryalloc gaat in zee met het belgische champagnemerk victor amp charles voor de internationale campagne van haar nieuwe waterbestendige ocean laminaatcollectie. Lees meer… Wfestival is het s zomerfestival bij uitstek met elke dag d toppers van de jaren amp live on stage . Wfestival dat is dagen lang een magisch event op het strand van oostende van tem augustus tickets en info www.wfestival.com lees meer… Ms sapphire beste lezer eind april verscheen het boek ms sapphire een thriller geschreven door ludwig janssens. Ludwig is vorig jaar helaas overleden maar de uitgeverij beefcake heeft samen met zijn dierbaren besloten om to.

Vragen over Voorverkoop acties

skip to content over ons contact faq my account cart home werking voorverkoop directe verkoop voorverkoop acties blog producten blog het opstarten van een geld inzamelactie is een kunst en dan kan je gerust alle tips en tricks gebruiken. Om onze jarenlange expertise met jou te delen en je te ondersteunen bij het opzetten van een geld inzamelactie maken wij gebruik van deze blog Informeer je over voorverkoop acties Zo proberen we je te helpen om van jouw inzamelactie een nog groter succes te maken een geldinzamelactie organiseren voor je doel je wil geld inzamelen voor een goed doel school of vereniging en je vraagt je af hoe organiseer ik een geldinzamelactie er zijn vele manieren om geld in te zamelen voor scholen goede doelen verenigingen. Zo kan je een geldinzamelactie organiseren of samen met leden of leerlingen leuke verkoopacties houden waarbij je allerlei lekkernijen of hellip een benefiet organiseren eenvoudig en zonder.