Menu Sluiten

Geld Inzamelen Particulieren

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen… Snel, Gemakkelijk en Winstgevend!

De doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen, sportclubs, verenigingen,vzw”s, studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen, de mogelijkheden:

Geld inzamelen? De leukste ideeën voor je school, goed doel of club

Geld inzamelen voor je school, goed doel, jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk  bijvoorbeeld maar aan lekkernijen zoals snoep, chocolade, cuberdons en gebak. 

Liever geen etenswaren verkopen als steunactie ? Met producten zoals wenskaarten, teddyberen of een unieke stickerverkoop liggen de kansen voor het grijpen.  Hier vind je enorm veel ideeën en mogelijkheden om de nodige sponsoring in te zamelen. Een benefiet organiseren via een verkoopactie was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons assortiment

Download onze brochure & prijzen voor jouw volgende vergadering!

31268103126810

Meer info

tags: Geld Inzamelen – Snoepverkoop Organiseren – Chocoladeverkoop Organiseren – Wafelverkoop Organiseren – Risicoloos Voorverkoopsysteem – 

Wenst u meer info over geld inzamelen particulieren kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Geld Inzamelen Particulieren

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Geld inzamelen particulieren

toggle navigation ivm o.v. Winkel met een boodschappenlijstje dat bespaart tijd en onnodige aankopen. Kies voor herbruikbare verpakkingen zoals navulpakken voor wasmiddelen of vloeibare handzeep. Maak je maaltijd klaar met verse producten het bespaart een hoop blikken of bokalen. Ga bij vers gekochte producten regelmatig de versheiddatum na zo vermijd je dat ze in de restafvalzak verdwijnen. Vergelijk de prijs eens per stuk of per kilogram individueel verpakte producten zijn bijna altijd duurder. Sommige aluminium kartonnen of plastic dozen kan je opnieuw gebruiken als opbergdoosje geld inzamelen particulieren binnen uw budget Koop je vlees bij de slager het is vers niet voorgesneden en verpakt in een schoteltje van piepschuim. Vraag in je winkel naar het aanbod van producten met statiegeld zoals frisdranken melk of bier. Kies herlaadbare batterijen in de plaats van wegwerpbatterijen. Winkel afvalarm met een herbruikbare boodschappentas dat spaart massa s overbodige plastic tasjes. Ben je verkouden gebruik katoenen zakdoeken in plaats van papieren zakdoekjes. Een verjaardagsfeestje voor de.

menu vastgoed onafhankelijk kredietmakelaar makelaar in bank en beleggingsdiensten service platform gedragsregels privacyverklaring nieuws lid van plus over de waele adviesgroep vacatures klantenzone contact privacyverklaring de waele adviesgroep bvba en de waele financieel advies bvba deze privacyverklaring werd laatste aangepast op oktober . Bescherming van uw persoonsgegevens en respect voor uw privacy zijn waarden die de waele adviesgroep hoog in het vaandel draagt. Wij behandelen en beschermen uw gegevens met eerbied voor de wetgeving en regelgeving op een eerlijke en transparante wijze. wij dat is de waele adviesgroep bvba met maatschappelijke zetel voorstraat kaprijke met ondernemingsnummer .. En de waele financieel advies bvba met maatschappelijke zetel voorstraat kaprijke met ondernemingsnummer … Wij bieden de markt een totaalpakket van verzekeringsdiensten en producten met het best mogelijke advies jaarlijkse opvolging en regelmatig contact Onze aanbeveling m.b.t. geld inzamelen particulieren Als verzekeringsmakelaar vervult het kantoor mogel.

Berichtgeving over Geld inzamelen particulieren

skip to main content menu main navigation nieuws merken adverteren over ons wie zijn we team geschiedenis locaties sociaal engagement jobs search fulltext search geschiedenis overname mobile vikings door proximus groep goedgekeurd mobile vikings sluit na zes jaar een succesvol hoofdstuk af binnen dpg media.dankzij deovername door proximus krijgt mobile vikings toegang tot de nieuwste technologien en ligt de weg open om innoverende producten en diensten te creren voor hun vikings . dpg media lanceert verzekeringssite independer nu ook in belgi dpg media lanceert independer.be als onafhankelijke online verzekeringsmakelaar in belgi. Particulieren kunnen op de site de voor hen meest voordelige autoverzekering afsluiten nadat ze prijzen en dekkingen hebben vergeleken. Independer.be heeft de ambitie de belgische verzekeringsmarkt transparanter en toegankelijker te maken voor elke consument. streamz het nieuwe streamingplatform va.