Menu Sluiten

Voorverkoop Acties Topproducten

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen… Snel, Gemakkelijk en Winstgevend!

De doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen, sportclubs, verenigingen,vzw”s, studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen, de mogelijkheden:

Geld inzamelen? De leukste ideeën voor je school, goed doel of club

Geld inzamelen voor je school, goed doel, jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk  bijvoorbeeld maar aan lekkernijen zoals snoep, chocolade, cuberdons en gebak. 

Liever geen etenswaren verkopen als steunactie ? Met producten zoals wenskaarten, teddyberen of een unieke stickerverkoop liggen de kansen voor het grijpen.  Hier vind je enorm veel ideeën en mogelijkheden om de nodige sponsoring in te zamelen. Een benefiet organiseren via een verkoopactie was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons assortiment

Download onze brochure & prijzen voor jouw volgende vergadering!

31268103126810

Meer info

tags: Geld Inzamelen – Snoepverkoop Organiseren – Chocoladeverkoop Organiseren – Wafelverkoop Organiseren – Risicoloos Voorverkoopsysteem – 

Wenst u meer info over voorverkoop acties topproducten kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Voorverkoop Acties Topproducten

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voorverkoop acties topproducten

skip to content over ons contact faq my account cart home werking voorverkoop directe verkoop voorverkoop acties blog producten over ons sinds is oprichter dieter de backer en zijn team actief in verschillende groothandel segmenten zoals snoepgoed chocolade gebak en grafisch drukwerk. Geldinzamelen.be is online sinds en een betrouwbare partner amp leverancier van topproducten voor geld inzamelacties naar scholen verenigingen goede doelenacties en benefieten voorverkoop acties topproducten passend voor uw onderneming Afgelopen jaren voorzagen wij duizenden acties van kwaliteitsproducten zoals snoepzakjes chocolade truffels zeevruchten sneeuwballen cuberdons en nog veel meer lekkers bekijk onze keuze in voorverkoop acties topproducten Met drie online projecten www.geldinzamelen.be www.snoepman.be en www.wenskaartenshop.be verwerken we jaarlijks meer dan bestellingen naar bedrijven scholen verenigingen en vzw s. Heb je een vraag het doel van geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van schol.

.

Interesse in Voorverkoop acties topproducten

.