Menu Sluiten

Snoepverkoop Organiseren Met Club

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen… Snel, Gemakkelijk en Winstgevend!

De doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen, sportclubs, verenigingen,vzw”s, studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen, de mogelijkheden:

Geld inzamelen? De leukste ideeën voor je school, goed doel of club

Geld inzamelen voor je school, goed doel, jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk  bijvoorbeeld maar aan lekkernijen zoals snoep, chocolade, cuberdons en gebak. 

Liever geen etenswaren verkopen als steunactie ? Met producten zoals wenskaarten, teddyberen of een unieke stickerverkoop liggen de kansen voor het grijpen.  Hier vind je enorm veel ideeën en mogelijkheden om de nodige sponsoring in te zamelen. Een benefiet organiseren via een verkoopactie was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons assortiment

Download onze brochure & prijzen voor jouw volgende vergadering!

31268103126810

Meer info

tags: Geld Inzamelen – Snoepverkoop Organiseren – Chocoladeverkoop Organiseren – Wafelverkoop Organiseren – Risicoloos Voorverkoopsysteem – 

Wenst u meer info over snoepverkoop organiseren met club kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Snoepverkoop Organiseren Met Club

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Snoepverkoop organiseren met club

skip to content over ons contact faq my account cart home werking voorverkoop directe verkoop voorverkoop acties blog producten home shop snoepverkoop een snoepverkoop organiseren met je club school of vzw geldinzamelen.be biedt een een waaier aan mogelijkheden om een snoepverkoop te organiseren. Bulksnoep om zelf snoepzakjes te maken kant en klaar gevulde snoepzakjes of liever een echte delicatesse zoals cuberdons van geldhof snoepverkoop organiseren met club zijn in trek En voor n schitterende mogelijkheden om de nodige fondsenn te zamelen bekijk ons scala van snoepverkoop organiseren met club Gevulde snoepzakjes bulksnoep geldhof cuberdons download onze brochure prijzen voor jouw volgende vergadering download onze. brochure bedrijf faq over ons contact producten snoepverkoop gevulde snoepzakjes mengeling a kwaliteit partijsnoep promo bulksnoep geldhof cuberdons chocoladeverkoop nonfood gebak amp wafelverkoop legaal cookie policy privacybeleid copy geldinzamelen website gemaakt door bits bytes home directe verkoop voorverkoop over ons blog contact shop cart .

.

De discipline van Snoepverkoop organiseren met club

.