Menu Sluiten

Geld Inzamelen Voor Goed Doel

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen… Snel, Gemakkelijk en Winstgevend!

De doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen, sportclubs, verenigingen,vzw”s, studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen, de mogelijkheden:

Geld inzamelen? De leukste ideeën voor je school, goed doel of club

Geld inzamelen voor je school, goed doel, jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk  bijvoorbeeld maar aan lekkernijen zoals snoep, chocolade, cuberdons en gebak. 

Liever geen etenswaren verkopen als steunactie ? Met producten zoals wenskaarten, teddyberen of een unieke stickerverkoop liggen de kansen voor het grijpen.  Hier vind je enorm veel ideeën en mogelijkheden om de nodige sponsoring in te zamelen. Een benefiet organiseren via een verkoopactie was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons assortiment

Download onze brochure & prijzen voor jouw volgende vergadering!

31268103126810

Meer info

tags: Geld Inzamelen – Snoepverkoop Organiseren – Chocoladeverkoop Organiseren – Wafelverkoop Organiseren – Risicoloos Voorverkoopsysteem – 

Wenst u meer info over geld inzamelen voor goed doel kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Geld Inzamelen Voor Goed Doel

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Geld inzamelen voor goed doel

vdm branches solutions cases actueel nieuws publicaties webinars events over ons partners mvo vacatures contact taal nl nl nederlands en english fr franais home maatschappelijk verantwoord ondernemen liefdadigheidsproject brains hands friends your current cookie settings are blocking this video. Please accept marketing cookies to view the video. Eind heeft mainnovation besloten om zijn succes te delen met de minder bedeelden in de wereld. Onze ambitie is om meer te doen dan alleen geld inzamelen. Onze doelstelling is waarde toevoegen op verschillende vlakken met als doel een betere toekomst geld inzamelen voor goed doel bedrijf Wij willen onze kennis van onderhoud delen bouwen met onze handen en onze relaties enthousiasmeren om deel te nemen aan ons liefdadigheidsproject brains hands amp friends. Mainnovation richt zich met het liefdadigheidsproject op bamenda in kameroen. Bamenda wordt gekenmerkt door een formele regering en traditionele machtsstructuren de zgn. Chefferies met aan het hoofd een fon of koning. Fons hebben vaak meer invloed op het dagelijks leven in bamenda dan de lokale overheid..

rietlei duffel shakesomedustblueberryjam.be blueberry jam sporttijden resultaten loopcoach de vzw privacybeleid blueberry jam sporttijden resultaten loopcoach de vzw privacybeleid sporttijden lets shake some dust blueberry jam is partner van sporttijden. Dankzij deze ijzersterke samenwerking bieden wij in belgi professionele diensten aan voor sportwedstrijden. Deze omvatten tijdsregistratie fotoservice en een enorm uitgebreid inschrijvingsplatform inschrijvingsplatform hopasports is een kant en klaar inschrijvingsplatform voor elke sport event. Het gebruik hiervan is gratis. Enkel bij de betaling van deelname rekent het systeem een service fee aan maar voor jou als organisator is het dus geheel kosteloos. Het biedt je tevens de optie aan om een webshop in te bouwen n kan instaan voor het inzamelen van geld voor een goed doel Toekomstmogelijkheden geld inzamelen voor goed doel Tijdsregistratie de deelnemer van vandaag wil onmiddellijk het juiste resultaat weten. Wij zorgen ervoor dat jouw klant op zijn wenken bedient wordt. Wij maken de resultaten direct na aankomst bekent. Maak je oo.

Berichtgeving over Geld inzamelen voor goed doel

frederika hostens nl fr nieuws activiteiten klanten curriculum favorieten contact nieuws december nieuwjaarswensen ik wens je een fonkelend frederika met vakantie t.e.m. januari illustratie noke van den elsacker november de kilometer van kom op tegen kanker in het hemelvaartweekend vindt de eerste editie plaats van de kilometer van kom op tegen kanker. Elke deelnemer zamelt eerst euro in. Daarna volgt van tot mei een stevige sportieve prestatie op vier dagen tijd kilometer fietsen. Het hoofddoel van deze nieuwe actie van kom op tegen kanker is geld inzamelen voor het kankeronderzoek. Dankzij de bijdrage van de deelnemers kunnen wetenschappers veelbelovend onderzoek doen voor een betere en minder belastende behandeling van kanker. Samen met een collega schreef ik de handleiding voor de deelnemers aan de actie. Download hier de handleiding van de kilometer van kom op tegen kanker pdf. Voelt u zich aangesproken om deel te nemen aan de km.