Menu Sluiten

Geld Inzamelen Voor School

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen… Snel, Gemakkelijk en Winstgevend!

De doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen, sportclubs, verenigingen,vzw”s, studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen, de mogelijkheden:

Geld inzamelen? De leukste ideeën voor je school, goed doel of club

Geld inzamelen voor je school, goed doel, jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk  bijvoorbeeld maar aan lekkernijen zoals snoep, chocolade, cuberdons en gebak. 

Liever geen etenswaren verkopen als steunactie ? Met producten zoals wenskaarten, teddyberen of een unieke stickerverkoop liggen de kansen voor het grijpen.  Hier vind je enorm veel ideeën en mogelijkheden om de nodige sponsoring in te zamelen. Een benefiet organiseren via een verkoopactie was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons assortiment

Download onze brochure & prijzen voor jouw volgende vergadering!

31268103126810

Meer info

tags: Geld Inzamelen – Snoepverkoop Organiseren – Chocoladeverkoop Organiseren – Wafelverkoop Organiseren – Risicoloos Voorverkoopsysteem – 

Wenst u meer info over geld inzamelen voor school kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Geld Inzamelen Voor School

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Geld inzamelen voor school

skip to content over ons contact faq my account cart home werking voorverkoop directe verkoop voorverkoop acties blog producten blog het opstarten van een geld inzamelactie is een kunst en dan kan je gerust alle tips en tricks gebruiken. Om onze jarenlange expertise met jou te delen en je te ondersteunen bij het opzetten van een geld inzamelactie maken wij gebruik van deze blog. Zo proberen we je te helpen om van jouw inzamelactie een nog groter succes te maken een geldinzamelactie organiseren voor je doel je wil geld inzamelen voor een goed doel school of vereniging en je vraagt je af hoe organiseer ik een geldinzamelactie er zijn vele manieren om geld in te zamelen voor scholen goede doelen verenigingen. Zo kan je een geldinzamelactie organiseren of samen met leden of leerlingen leuke verkoopacties houden waarbij je allerlei lekkernijen of hellip een benefiet organiseren eenvoudig en zonder risico het doel van een benefiet is om centen in te zamelen voor een goed doel er zijn vele manieren om een benefiet te organiseren of geld in te zam.

timesclose times times inloggen inloggen starten start actie menu inloggen inloggen starten start actie home zo werkt het inspiratie over tekenfund waar geld inzamelen voor school start met je eigen kunst tekenfund is de meest eenvoudige en effectieve manier om extra geld te verdienen voor de schoolkas of een goed doel geld inzamelen voor school is gewoon uw perfecte keuze En de tofste een methode die prima past binnen de schoolse activiteiten en minimale inspanning vergt van de organisatie en het team. Eigenlijk is het idee heel simpel… Alle kinderen maken een toffe tekening en ouders en andere familieleden kunnen van die tekening vrijblijvend artikelen mokken placemats wenskaarten etc Een alternatief voor geld inzamelen voor school Bestellen in het webwinkeltje van het kind. De opbrengst gaat naar school. Ja wij doen mee wat eacuteeacuten tekenles opbrengt naast creatieve winst altijd een mooi bedrag voor de schoolkas de allermooiste kunstwerkjes tekenen is tof maar wordt met tekenfund helemaal bijzonder. Echte kunstenaars fiere ouders opas en omas en een eigen webwinkeltje waar je spulletjes met je.

Notie over Geld inzamelen voor school

vdm branches solutions cases actueel nieuws publicaties webinars events over ons partners mvo vacatures contact taal nl nl nederlands en english fr franais home maatschappelijk verantwoord ondernemen liefdadigheidsproject brains hands friends your current cookie settings are blocking this video. Please accept marketing cookies to view the video. Eind heeft mainnovation besloten om zijn succes te delen met de minder bedeelden in de wereld. Onze ambitie is om meer te doen dan alleen geld inzamelen. Onze doelstelling is waarde toevoegen op verschillende vlakken met als doel een betere toekomst. Wij willen onze kennis van onderhoud delen bouwen met onze handen en onze relaties enthousiasmeren om deel te nemen aan ons liefdadigheidsproject brains hands amp friends. Mainnovation richt zich met het liefdadigheidsproject op bamenda in kameroen. Bamenda wordt gekenmerkt door een formele regering en traditionele machtsstructure.