Menu Sluiten

Kalenders Verkopen Als Geldinzamelactie

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen… Snel, Gemakkelijk en Winstgevend!

De doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen, sportclubs, verenigingen,vzw”s, studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen, de mogelijkheden:

Geld inzamelen? De leukste ideeën voor je school, goed doel of club

Geld inzamelen voor je school, goed doel, jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk  bijvoorbeeld maar aan lekkernijen zoals snoep, chocolade, cuberdons en gebak. 

Liever geen etenswaren verkopen als steunactie ? Met producten zoals wenskaarten, teddyberen of een unieke stickerverkoop liggen de kansen voor het grijpen.  Hier vind je enorm veel ideeën en mogelijkheden om de nodige sponsoring in te zamelen. Een benefiet organiseren via een verkoopactie was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons assortiment

Download onze brochure & prijzen voor jouw volgende vergadering!

31268103126810

Meer info

tags: Geld Inzamelen – Snoepverkoop Organiseren – Chocoladeverkoop Organiseren – Wafelverkoop Organiseren – Risicoloos Voorverkoopsysteem – 

Wenst u meer info over kalenders verkopen als geldinzamelactie kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Kalenders Verkopen Als Geldinzamelactie

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kalenders verkopen als geldinzamelactie

skip to content over ons contact faq my account cart home werking voorverkoop directe verkoop voorverkoop acties blog producten voorverkoop een geldinzamelactie opzetten volgens een risicoloos voorverkoopsysteem is uitermate geschikt voor scholen en verenigingen. Het grote voordeel is dat je enkel bestelt wat er verkocht wordt. Zo sluit je uit dat je winst verdampt door pijnlijke overschotten kalenders verkopen als geldinzamelactie prijzen Wij zorgen voor gratis ondersteunde fullcolor bestelfolders en waardevolle tips om jullie actie een succes te maken Het uitpluizen van kalenders verkopen als geldinzamelactie Zo hoef je maar op ding te focussen geld inzamelen. Meer informatievoorverkoop acties kiezen van een actie. Bij geldinzamelen.be voorzien wij standaard verschillende soorten acties waaruit gekozen kan worden. Van een snoep chocolade amp gebak inzamelactie tot gezonde of nonfood acties met teddy.

.

Gegevens over Kalenders verkopen als geldinzamelactie

.