Menu Sluiten

Teddy Beren Actie

Het doel van Geldinzamelen.be is het voorzien van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen om zo de winst van scholen, sportclubs, jeugdbewegingen, vzw’s en particulieren te maximaliseren en de voorziene doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen… Snel, Gemakkelijk en Winstgevend!

De doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen, sportclubs, verenigingen,vzw”s, studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken.

Geld inzamelen, de mogelijkheden:

Geld inzamelen? De leukste ideeën voor je school, goed doel of club

Geld inzamelen voor je school, goed doel, jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk  bijvoorbeeld maar aan lekkernijen zoals snoep, chocolade, cuberdons en gebak. 

Liever geen etenswaren verkopen als steunactie ? Met producten zoals wenskaarten, teddyberen of een unieke stickerverkoop liggen de kansen voor het grijpen.  Hier vind je enorm veel ideeën en mogelijkheden om de nodige sponsoring in te zamelen. Een benefiet organiseren via een verkoopactie was nog nooit zo gemakkelijk!

Ons assortiment

Download onze brochure & prijzen voor jouw volgende vergadering!

31268103126810

Meer info

tags: Chocoladeverkoop Organiseren – Geld Inzamelen – Geld Inzamelen Goed Doel – Geld Inzamelen Scholen – Geld Inzamelen Sportclubs – 

Wenst u meer info over teddy beren actie kijk dan vlug op https://geldinzamelen.be | Teddy Beren Actie

Inzameling | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Teddy beren actie

menu spring naar inhoud home wie zijn we waarvoor we staan onze referenties partners onze aanpak wat kunnen we voor u betekenen nieuws contact vele mislukkingen zijn het gevolg van het feit dat men niet besefte hoe dicht men bij het succes was toen men het opgaf. de essentie van leiderschap is om meer leiders voort te brengen niet meer volgers. vele mislukkingen zijn het gevolg van het feit dat men niet besefte hoe dicht men bij het succes was toen men het opgaf teddy beren actie brengt meer op beaucoup d checs sont lis au fait qu on ne se rendait pas compte qu on tait si proche de la russite. l essence du leadership est de crer plus de leader pas plus de suiveurs beaucoup d checs sont lis au fait qu on ne se rendait pas compte qu on tait si proche de la russite. gespreksimulator of online duocoaching geef een reactie wat is een gespreksimulator of online duocoaching ooit gewenst dat je een gesprek kon inoef.

skip to content over ons contact faq my account cart home werking voorverkoop directe verkoop voorverkoop acties blog producten geld inzamelen snel gemakkelijk en winstgevend de doelstelling van geldinzamelen.be is je een geschikte manier bieden om op een eenvoudige wijze geld in te zamelen via een verkoopactie. Jaarlijks helpen we honderden scholen sportclubs verenigingen vzws studenten en particulieren de nodige winsten te realiseren om hun doelstellingen te bereiken wenst u meer informatie over teddy beren actie Geld inzamelen de mogelijkheden directe verkoopvoorverkoop actie enkel topkwaliteit snelle levering straffe inkoopprijzen geld inzamelen de leukste ideen voor je school goed doel of club geld inzamelen voor je school goed doel jeugdbeweging of sportclub kan op verschillende manieren. Een uitstekende geldinzamelactie is een verkoopactie met verschillende populaire producten. Denk bijvoorbeeld maar a.

Meer informatie over Teddy beren actie

.